Matka Gotlantiin 05.-10.06.2022

21.04.2022 klo 10:42
Tule mukaan Sisä-Suomen alueen kesämatkalle!

Lähtö on sunnuntai-iltana Turusta ja paluu Turkuun perjantaiaamuna. Viking Linen laivaan on varattu hytti kahdelle, jos samaan haluaa neljä henkilöä, niin hinta putoaa. Kuljetus lähtee Tampereelta ja matkan varrelta pääsee kyytiin.

Bussi on koko ajan käytössämme. Maanantaiaamuna saavumme Tukholmaan ja sieltä jatkamme suoraan Nynäshamniin, josta pääsemme seuraavalla laivalle noin kolmen tunnin kuluttua Visbyhyn. Pysähdymme Visbyn pohjoispuolella olevaan mökki kylään, jossa majoitus neljän hengen bungaloweissa  – niihin mahtuu myös kuusi – hinta alenee Sieltä jatkamme saarta ylös ja käymme tutustumassa Fåröhön, joka sijaitsee saaren pohjoispuolella – sinne menemme lautalla. Käymme tulomatkalla tutustumassa Roman kaupunkiin illan suussa. Tiistaina käymme tutustumassa itä ja keskiosaan saarta ruokailemme Katthammarsvikissa sekä etelässä olevaan luontokeskukseen ym.  Keskiviikkona tutustumme Visbyn ja sen lähistön nähtävyyksiin. Muilla on mahdollisuus kierrellä Visbyssä tai tehdä ostoksia. Lähdemme Visbystä torstaina aamulla Tukholmaan iltalaivalle.

Opastuksia on varattu useaan paikkaan, joko ruotsiksi tai suomeksi. Ruokapaikkoihin teemme tilaukset ennakkoon.

Matkan hinta majoituksineen neljän hengen huoneissa on 480 € aamupaloineen majoituspaikassa, muihin ruokailuihin kannattaa varata n. 100 €. Ei-jäsenten maksu on 500 €, satamasta mukaan tulijat saavat 10 euron alennuksen.

Tarvittaisiin vielä 25 henkilöä, jotta matka toteutuisi. Jos kiinnostuit, niin soita minulle puh. 0400 706 362/Maritta, viikon 17 alussa. Katsotaan, ketkä voisivat majoittua samaan tilaan ja paljonko hinta olisi sinulle!

Matkan järjestäjä on Matka-Tavastia Oy

tilinumero: AKTIA
FI5640550011289473

Sitova ilmoittautuminen 27.04. maksalla 100 €, loput 06.05. mennessä.